Kvalita z našich regiónov je hnutím, anketu podporilo 11.000 respondentov

06.08.2012 Bratislava

Bratislava 6. augusta (TASR) – Z projektu Kvalita z našich regiónov sa podľa jeho autorky Bohumily Tauchmannovej, členky predstavenstva Zväzu obchodu a cestovného ruchu (ZOCR) SR, už vytvára hnutie. Potvrdzuje to aj účasť viac ako 11.000 respondentov vo Veľkej spotrebiteľskej ankete Slovákov, ktorá sa konala v rámci kampane Kvalita z našich regiónov od 20. júna do 15. júla tohto roka prostredníctvom portálov internetovej spoločnosti Azet.sk.

"Musím povedať, že slovenskí spotrebitelia ma nesmierne milo prekvapili. Dá sa povedať, že na tomto sa už dá stavať, už vytvárame hnutie Kvalita z našich regiónov. Vzorka vyše 11.000 respondentov ohľadom určitej témy je na Slovensku totiž ojedinelá. Pravdepodobne sme zlomili rekord. Treba si vážiť to, že naši ľudia si uvedomujú a že svojim nákupným spotrebiteľským správaním vedia pomôcť tejto krajine aj sami vytvoriť nové pracovné miesta," informovala Tauchmannová TASR v piatok v Bratislave pri odovzdávaní výhier štyrom výhercom ankety.

"Anketa bola nazvaná Veľká spotrebiteľská súťaž Slovákov a 4 výhercovia na ktorých sa usmialo šťastie vyhrali nákupné poukážky v hodnote po 1000 eur do partnerských obchodných sietí, ktoré sa zapojili do Kvality z našich regiónov, teda do reťazcov Billa, Coop Jednota, Tesco Stores SR a Kaufland," spresnila.

Výhercami ankety sa stal Ján Lacko z Dolného Kubína, Andrea Chocholová z Gemerskej Polomy, Zuzana Piexová z Rybníka pri Leviciach a Anna Judínyová z Bánoviec nad Bebravou.

"Ankety sa cez internet zúčastnilo cez 11.000 ľudí, teda dosť relevantná vzorka na to, aby sme vedeli naozaj povedať ako sa ľudia správajú v slovenských obchodoch," konštatoval marketingový manažér spoločnosti Azet.sk Tomáš Gašperík.
 

Vyberte región